Search
Filtro xeral
Só coincidencias exactas
Buscar no título
Buscar no contido
Buscar no extracto
Search
Filtro xeral
Só coincidencias exactas
Buscar no título
Buscar no contido
Buscar no extracto

Inicio > O Concello amplia o vial que comunica co colexo e o pavillón de Galán

PUBLICACIÓN

O Concello amplia o vial que comunica co colexo e o pavillón de Galán

7 Abr, 2022 | NOTICIAS

O Concello recibe o proxecto para a ampliación do vial na Rúa Fonte en Arteixo, unha vía que da acceso a equipamentos como o CEIP e o pavillón de Galán.

Iníciase agora a tramitación necesaria para executar estes traballos que pretenden mellorar o tránsito rodado e peonil da zona.

As obras, que terán un coste de 335.000 euros, contemplan a ampliación do actual vial e a creación de novas prazas de aparcamento que se distinguirám en dúas zonas. A máis próxima ao colexo que tamén servirá para as maniobras dos autobuses escolares e estará sinalizada para evitar estacionamento en determinadas horas e días.

O proxecto inclúe a creación de novas beirarrúas de maiores dimensións para facilitar o tránsito dos peóns.

O Concello tamén acometerá nesta zona a reforma da praza de Galán que contará con novo axardinamento e xogos infantís. O proxecto supón a reforma da rúa adxacente que ampliará as prazas de aparcamento mediante a conversión dun aparcadoiro en liña, nun aparcadoiro en batería o que permitirá maior espazo e máis prazas para os vehículos.

 

Ir al contenido